logo.jpg (7310 bytes)
 Handelsonderneming   Aanbiedingen
 
 

Telefoon 023-5624467
Telefax 023-5624626

    Maatwerk
    
    Freelancer
    CV plaatsen
    Vraag en aanbod
    Home
    Contact ons
    
    Werkgevers
    Vacature plaatsen
    
    Aanbiedingen
    Aangeboden
    Gevraagd

 
  
 
  
  
Ooft Detachering is een flexibel, innovatief en professioneel personeels-bemiddelingsbureau op het terrein van Horeca Werving & Selectie. Als specialist in deze sector zijn wij dé ontmoetingsplaats voor kandidaat en werkgever. Wij leveren maatwerk bij de bemiddeling in tijdelijk of vast werk.
  Onze werkwijze
Keer op keer blijkt dat je je tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan het beste kunt laten leiden door je gevoel. ' Verstandige beslissingen ' resulteren wel eens in een teleurstelling, terwijl doen wat je hart je ingeeft meer voldoening geeft. Bovendien zit je niet te wachten op een enorm aanbod van mogelijke functies. Aan enkele suggesties die helemaal aansluiten bij jouw idealen heb je meer.
Daarom werkt Ooft Detachering bij voorkeur op kleinere schaal, waarbij persoonlijk contact en diepgang succesvolle methodes zijn gebleken.

Door de hechte relatie met onze kandidaten en opdrachtgevers komen de werkelijke wensen en essentiële punten, zoals menselijke aspecten, aan het licht. Alleen op deze wijze kan de beste combinatie tussen kandidaat en opdrachtgever gemaakt worden. Een combinatie die een lang leven beschoren is. 

Concreet
Wanneer je je gegevens bij Ooft Detachering presenteert, zullen we deze beoordelen en je eventueel uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Daarin bespreken we je curriculum vitae en je wensen en eisen ten aanzien van de baan die je zoekt. Past jouw profiel bij de vacature van een van onze opdrachtgevers, dan stellen wij jou daar voor als kandidaat. Bij wederzijdse interesse volgen één of meerdere sollicitatiegesprekken bij de opdrachtgever. De beslissing om met elkaar in zee te gaan ligt daarna bij jullie...
 

 
  Actief
Vanaf het eerste contact tot na de plaatsing adviseren en begeleiden we jou en je nieuwe werkgever. Nadat je een periode in dienst bent, vragen we of jullie wederzijdse verwachtingen zijn uitgekomen. Daarnaast zijn we ook buiten de opdrachten gespitst op mogelijke sterke combinaties. Als we een bedrijf kennen waar jij perfect op je plaats zou zijn, ben je de eerste die het hoort. Zo bouwen we aan een hechte relatie waarvan alle partijen profiteren. Nu en in de toekomst.
© 2001-2003 Ooft
Powerd by www.manage.nl